Utökad säkerhet
Uppdaterad 8 oktober 2026
På denna sida(2 avsnitt)
Vad innebär utökad säkerhet?
Med “utökad säkerhet” kan du välja att dina användare måste ange sin personliga PIN-kod vid varje dörröppning. Om användaren har biometri konfigurerad (t.ex. FaceID eller fingeravtryck) är det detta som gäller istället för PIN-kod.
Slå på utökad säkerhet
För att slå på utökad säkerhet på en tillgång, klicka in dig på den tillgång det gäller och leta efter "vancerade funktioner och säkerhet" där du hittar "Utökad säkerhet":
Fick du svar på din fråga?
Hör av dig om något fortfarande är oklart – vi hjälper gärna till.